Friss topikok

  • Cefrekecske: @Rongy Rázó: Baromság. (2014.08.02. 15:25) Sajnos te is feminista vagy.
  • PszichologusDr: Magam is tapasztaltam, hogy sok kint élő honfitársunknak honvágya van, vagy a magánytól több lelki... (2014.07.19. 12:05) Élhetetlenek.

Mancs.hu: 10 személyes – Gát Anna és Réz Anna válaszol

2014.09.27. 13:53 Agát

AnnaAnna.jpg_992x696

 

Lekváros pacalról, neurózisról, mellekről, kardokról, fogzásról, troll-figurákról, áttört falakról és a komfort zónán túl elterülő ismeretlenről....

 

Üvegplafon - Meddig terjed a nők szabadsága? címmel indítottak szórakoztató társadalmi beszélgetéssorozatot feminizmusról és egyenjogúságról a Bálint Házban. Az Üvegplafon-jelenségen - vagyis a nőkhöz kapcsolódó nemi sztereotípiák következtében lejátszódó hátrányos megkülönböztetésen - kívül beszélgettünk otthonról, sikerről, balról és jobbról. Őszinte és kritikus csajok, Gát Anna újságíró, dramaturg és Réz Anna filozófus.

 

Szólj hozzá!

Címkék: család gender feminizmus nők esélyegyenlőség Budapest Magyar Narancs Bálint Ház üvegplafon nemek közötti egyenlőség Réz Anna Gát Anna

A bejegyzés trackback címe:

https://nugat.blog.hu/api/trackback/id/tr146736521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása